A2All

mobiel +31 (0) 62 50 82 950

e-mail info@a2all.nl

kvk 32120008

e-commerce

Het werk aan een e-commerce project is, net als een fysieke winkel, nooit klaar. Continu zal er gekeken moeten worden naar klanten en zal er moeten worden gewerkt aan promotie van uw e-commerce winkel.

Hoe gaan wij om met uw e-commerce project

stap 1. - wensen en doelen

Als eerste willen we in kaart brengen wat uw wensen en vooral wat uw doelen zijn met het online e-commerce project. Zijn deze haalbaar en in overeenstemming met het budget? Ook zullen wij u informeren over de voordelen van een e-commerce site, maar zullen u ook wijzen op wet en regelgeving over e-commerce.

stap 2. - passend advies

Wij maken een passend advies voor de gestelde doelen van het e-commerce project en een overzichtelijke opgave van de investeringskosten, nu en op lange termijn.

stap 3. - design en realisatie

Wij zullen voor uw e-commerce project een professioneel design ontwerpen waarbij vooral gelet wordt op een overzichtelijke, logische indeling welke eenvoudig te gebruiken is voor u en uw bezoekers. Na de goedkeuring van het design zal de echte realisatie (bouwen) van de website beginnen.

stap 4. - opleveren, testen en verbeteren

Nadat de realisatie van de website is voltooid, zal deze worden getest en online worden gezet. U krijgt uiteraard een complete uitleg over de werking van de website en de verschillende e-commerce functies. Wij zullen zowel bijhouden hoe uw pagina scoort in Google alsook kijken hoe uw klanten de e-commerce site gebruiken en hier verbeteringen op aanbrengen.

e-commerce betaal mogelijkheden

Uw klant laten betalen in het e-commerce systeem is één van de belangrijkste stappen in het proces. Of u de klant alleen laat betalen via iDeal of meer betalingsmogelijkheden wilt bieden zoals betalen met creditcard, wij adviseren u graag over integratie, kosten, voor- en nadelen van de verschillende systemen.

e-commerce en een fysieke winkel

Het hebben van een fysieke winkel en het ontbreken van een e-commerce variant is het missen van kansen!

meer informatie over onze e-commerce mogelijkheden?

Neem dan nu contact met ons op!